Bișnițar prins vânzând petarde și artificii în centrul Clujului




Poliţiştii l-au prins miercuri pe un bărbat suspectat de comercializare ilegală de articole pirotehnice, în urma unei acţiuni desfăşurate pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data de 3 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj - Serviciul Arme, Explozivi Şi Substanţe Periculoase au acţionat pentru prevenirea, identificarea şi combaterea ilegalităţilor în ceea ce priveşte deţinerea, comercializarea, importul, depozitarea si folosirea articolelor pirotehnice”, anunță polițiștii.

Astfel, în Piaţa Mihai Viteazu, din Cluj-Napoca, a fost depistat un bărbat, de 35 de ani, din Cluj-Napoca, care comercializa, fără drept, articole pirotehnice din categoria 2.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârsirea infracţiunii de ,,efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept”, faptă prevăzută şi pedepsită Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive. Totodată, s-a dispus ridicarea celor 300 de bucăţi de articole pirotehnice deţinute de comerciant.

Comentarii Facebook