Bilete de transport mai ieftine pentru clujeni pe ruta Cluj-Napoca - Floreşti

 

Preţul biletelor de transport pe ruta Cluj-Napoca-Floreşti va fi redus cu va scădea cu 12,5% începând cu data de 1 august.

Reducerea urmează să fie aplicată pe toate cele trei rute care leagă municipiul reşedinţă de judeţ de comuna Floreşti: Cluj-Napoca–Floreşti sat, Cluj-Napoca Floreşti- Cetatea Fetei şi Cluj-Napoca–Luna de Sus.

În urma unor negocieri intense purtate cu firma Fany am reuşit să obţinem reducerea costului biletelor pe ruta Cluj-Floreşti, contribuind în acest fel la rezolvarea unei probleme grave cu care s-au confruntat în ultimii ani cei 22 .000 de locuitori ai comunei Floreşti, cea mai numeroasă comunitate rurală din ţară. Tarifele mari practicate pe această rută reprezintă o problemă care a trenat ani de zile şi pentru care nu s-a găsit până în acest moment nicio rezolvare. Sunt bucuros că am reuşit în acest fel să contribuim la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale locuitorilor acestei comune, fie că vorbim de localnici, fie de cei care şi-au achiziţionat în ultimii ani o locuinţă iar acum fac naveta în municipiul reşedinţă de judeţ. Ceea ce însă cu adevărat trebuie subliniat e faptul că, prin intermediul acestei reduceri, am reuşit revenirea la preţul practicat pe această rută acum 5 ani, în pofida faptului că în acest interval de timp preţul carburantului a crescut cu aproxiamtiv 50%”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu.

Comentarii Facebook