Marti 6 Decembrie

Bilanțul vijeliei de la Cluj-Napoca. Acoperiș luat de vijelie și arbori doborâți

 

Șase echipaje din trei subunități ale ISU Cluj au intervenit în cursul zilei de marți, 25 iulie, pentru eliberarea carosabilului sau autovehiculelor surprinse sub arborii sau ramurile de arbori căzute în urma vijeliei.

 

Au fost afectate mai multe alei și străzi din municipiul Cluj-Napoca, dar și alte trei localități din județ.

 

În municipiul Cluj-Napoca a fost necesară intervenția pompierilor militari pentru eleiberarea căilor de acces și autovehiculelor blocate de arborii căzuți pe străzile Detunata, Alverna, Cantonului, Elicei, Ostașilor, Eremia Grigorescu, Calea Someșeni, Căpșunilor, Octavian Petrovici și Plopilor. Un acoperiș al unei clădiri din Piața Unirii a fost deteriorat în proporție de 30%, ca urmare a vântului puternic.

 

Intervenția pompierilor militari a fost sprijinită de echiaje ale Poliței Locale și Serviciului Spaţii Verzi ale Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, precum și o echipă de intervenție a Companiei de Transport Public Cluj-Napoca pentru gestionarea cablurilor de transport a energiei electrice căzute.

 

Un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului Huedin a intervenit pentru înlăturarea unui copac căzut pe drumului dintre localitățile Călățele și Dealu Negru.

 

Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Mărgău și Gilău au desfășurat acțiuni pentru eliberarea unor drumuri județene care traversează cele două comune.

 

Meteorologii au emis marți, 25 iulie, un cod portocaliu de ploi în intervalul 14.35 - 15.35.

 

Atenție la Vivo - Florești! Furtuna a făcut ravagii pe DN 1 - FOTO

Comentarii Facebook