Duminica 7 August

Biciclistă ucisă într-un accident rutier pe un drum din Cluj. Un șofer ”grăbit” e vinovat de moartea femeiiUn accident rutier, soldat cu moartea unei persoane și rănirea alteia, a avut loc, miercuri seara, în jurul orei 18.30, pe DN109, pe raza comunei Vultureni, judeţul Cluj.

Conform polițiștilor, un bărbat de 39 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autovehiculul pe DN 109, în afara localităţii, dinspre Aşchileu Mic înspre Vultureni, a ajuns la intersecţia cu DJ 109 A şi ar fi pătruns în intersecţie fără a acorda prioritate de trecere unui alt autovehicul, condus de o femeie de 54 ani din Cluj-Napoca, care circula regulamentar pe drumul prioritar, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat pe sensul opus de deplasare, unde a surprins şi accidentat o femeie e 57 de ani, din Cluj-Napoca, care circula regulamentar cu bicicleta pe DJ 109 A dinspre Cluj- Napoca înspre Panticeu, proiectând-o în şanţul din partea dreapta a direcţiei sale de deplasare.

Accidentul s-a soldat cu decesul biciclistei şi rănirea uşoară a conducătoarei auto precum şi avarierea celor două autovehicule şi a bicicletei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

Comentarii Facebook