Beți la volan și fără permis, mai mulți șoferi ”curajoși” au fost prinși de polițiștii clujeni


Mai mulți șoferi ”curajoși” au fost prinși, luni, de polițiștii clujeni în timp ce se aflau la volan sub influența băuturilor alcoolice sau fără permis de conducere.

La data de 30 iunie, ora 18:05, poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj - Poliţia oraşului Huedin au depistat un bărbat de 46 de ani care conducea un autoturism neînmatriculat.

Conducătorul auto de 46 de ani, din judeţul Mureş, circula pe strada Protopop Aurel Munteanu din oraşul Huedin.

Tot în data de 30 iunie, ora 18:35, poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj - Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti au depistat pe DN1 E60, pe raza localităţii Floreşti, un bărbat de 29 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere.

Un alt bărbat de 32 de ani, a fost prins de polițiștii din Apahida în în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice pe DJ 161 J, pe raza localităţii Vaida - Cămăraş.

Conducătorul auto de 32 de ani, din comuna Căianu, avea o concentraţie alcoolică de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Secţia 2 Poliţie Rurală Apahida, au depistat un bărbat în timp ce conducea un autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Conducătorul auto de 25 de ani, din Vaida Cămăraş, circula pe DJ 161 J, prin localitatea Vaida-Cămăraş.

Comentarii Facebook