Benzina cu apa la LuKoil Cluj! 11 mașini s-au stricat. UPDATE: Cei care au alimentat primesc despăgubiri



Mulți clujeni s-au trezit cu mașinile stricate, sâmbătă dimineața, după ce au alimentat cu carburanți de la o benzinărie Lukoil.

În această dimineață, mai multe mașini care mergeau spre Dej erau stricate pe marginea drumului la o distanță mică de stația de carburanți Lukoil la ieșire din Cluj Napoca, de la Aeroportul Internațional Cluj Napoca. Șoferii se plâng de faptul că au alimentat de la stația Lukoil iar după ce au parcurs câteva zeci de metri mașinile lor s-au oprit și au refuzat să mai pornească, potrivit evz.ro.

Am pus 25 de litri de benzină, am ieșit din stație, am mai parcurs 200 de metri și s-a oprit mașina. În spatele meu, o altă mașină s-a oprit și ea instantaneu. În mai puțin de 10 minute am numărat 17 mașini care s-au oprit pe drumul național”, spune Vasile Apahidean, un clujean supărat nevoie mare.

După ce s-au consultat între ei, conducătorii auto și-au dat seama că mașinile li s-au oprit după ce toți au alimentat de la aceeași benzinărie.

Am mers acolo să vedem ce s-a întâmplat. În prima fază vânzătoarea ne-a spus că nu e de la ei. Apoi, au început să vină tot mai mulți șoferi să întrebe. Cauza e de la ei, au pus apă în combustubili”, spune un alt șofer.

 

 

--------------------------

 

UPDATE

 

Reprezentanții companiei LUKOIL România au precizat că a fost vorba despre o contaminare accidentală, iar clienții afectați de această problemă vor primi despăgubiri.

 

În data de 8 august 2015 la statia de distributie carburanti LUKOIL din localitatea Apahida, judetul Cluj, in timpul operatiunii programate de calibrare a parcului de rezervoare, dintr-o eroare umana s-a produs o contaminare accidentala cu apa a rezervorului de benzina Ecto Sport 98. LUKOIL Romania isi cere scuze clientilor fideli pentru acest incident si a acordat despagubiri  conducatorilor auto care au alimentat cu aceasta benzina. Informatii suplimentare pentru clienti la telefon 0740112185”, transmit reprezentanții LUKOIL România.

Comentarii Facebook