Baza Sportivă din Gheorgheni arată DEMENȚIAL: ”Dupa vizita din noul parc am rămas cu un usor gust amar”

 

O familie de clujeni a vizitat noua Bază Sportivă din Gheorgheni, dar a rămas cu un ”gust amar”. Investiția de milioane de euro a fost făcută fără a prevedea un lucru banal și simplu, existent peste tot în lumea civilizată.

 

Dupa vizita de ieri in noul parc din Gheorgheni am rămas cu un usor gust amar. Intr-adevar parcul arata demential, sunt grupe de activitati pentru toate varstele, frumos, curat, organizat, DAR in tot parcul nu am gasit un loc de schimbat copilasul. In baia aia imensa de la doamne nu se putea monta o masuta de schimbat bebe?? Mi se pare inuman sa imi schimb copilul de 1an4luni pe o banca sau in mașină. Din respect fata de ceilalți am ales varianta masina, si ne-a luat cam 30min drumul de la parcul de joaca pentru copii mici pana la parcare. Timp pierdut parerea mea. Poate pentru cei mai mici care inca vin in carucioare e si asta o varianta, dar totusi cred ca ar fi mai igienic un loc special amenajat pentru asa ceva, asa am si evita tomberoanele cu iz de pampers in timp ce altii poate vin sa savureze o gustare sau doar sa se bucure de aer curat. O zi frumoasa!”, a semnalat o clujeancă pe aplicația My Cluj.

 

Investiția a fost de peste 20 de milioane de lei și a fost realizată de Primăria Cluj-Napoca și Compania Națională de Investiții.

 

Baza sportiva Gheorgheni se întinde pe aproape 10 hectare în cartierul Gheorgheni.

 

Pentru a putea rezerva un teren sau pentru a avea acces la sporturile de sală trebuie să accesați pagina de internet a bazei sportive.

Comentarii Facebook