Bătăuș de 19 ani reținut de polițiștii clujeni. A atacat două persoane cu bâta de baseball în fața unui magazin



Un tânăr de 19 ani a fost reținut de polițiștii clujeni, acesta fiind acuzat de lovirea a două persoane. o altă persoană, un bărbat de 39 de anim este cercetat în stare de libertate pentru aceeaşi faptă.

La data de 6 iulie, ora 22:41, Poliţia a fost sesizată cu privire la un conflict spontan survenit pe strada Principală din comuna Gilău.

Pe fondul unor altercaţii verbale, doi bărbaţi de 19, respectiv de 39 de ani, au agresat alţi doi bărbaţi, în faţa unui magazin din comuna Gilău. Victimelor le-au fost aplicate lovituri cu o bâtă de baseball, precum şi cu pumnii şi picioarele.

În urma altercaţiei, persoanele vătămate au fost transportate la U.P.U. 1 Cluj-Napoca pentru a li se acorda îngrijiri de specialitate. Cei doi bărbaţi, de 32 de ani, respectiv de 45 de ani, din Gilău, necesită pentru vindecare între 11 şi 16 zile de îngrijiri medicale.

Având în vedere participaţia persoanelor implicate, precum şi probatoriul administrat în cauză, la data de 11 iulie, tânărul de 19 ani a fost reţinut 24 de ore de către poliţişti, iar la data de 12 iulie, acesta a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Faţă de bărbat s-a luat măsura controlului judiciar.

Faţă de bărbatul de 39 de ani şi de tânărul de 19 ani, ambii din comuna Gilău, cercetările se continuă pentru comiterea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, faptă prevăzută de Codul penal.

Comentarii Facebook