Bătaie pe strada Piezișă, din Cluj-Napoca, pe ritmuri de manele! Trebuie măsuri mai ferme - VIDEO EXCLUSIV


O nouă bătaie a izbucnit vineri noaptea pe strada Piezișă din Cluj-Napoca, fost loc al studenților, devenit fief al galeriilor si maneliștilor.

Bătaia a început într-un local, iar un tânăr agresat a fost fotografiat pe scările barului. Când au ajuns oamenii de la firma de paza circul s-a mutat în stradă, printre trecători.

Nu este sigur dacă cineva a chemat Politia sau nu, deși firma de paza era obligată. Conform legii, victima trebuie sa depună plângere penală, altfel se poate aplica numai o amendă minoră pentru perturbarea liniștii publice.

Strada Piezișă este situată chiar lângă campusul studențesc Hașdeu, iar dupa Revoluție a început sa se umple de baruri destinate studenților. De câțiva ani stilul s-a schimbat, apărând cluburi de fițe, personaje dubioase, iar muzica a fost înlocuită cu manele.

Politia Cluj spune ca a intervenit si a luat măsurile legale împotriva celor implicați in acest scandal care a șocat opinia publica.

————————

UPDATE

La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii municipiului Cluj-Napoca -  Secțiile 6 și 4 au intervenit, ca urmare a unei stări  conflictuale spontane de pe strada Piezișă. 

Au fost identificate persoanele implicate, iar față de doi bărbați au fost aplicate măsuri legale, fiind sancționați contravențional pentru injurii, participare la scandal, dar și împiedicarea organelor de poliție în a-și îndeplini obligațiile de serviciu, cu amenzi în valoare de 1200 de lei, respectiv 5.500 de lei.

Până în prezent, nicio persoană nu a formulat plângere penală.

Comentarii Facebook