Bărbatul găsit decedat într-o parcare din Turda era preot. Mesajul Parohiei Podeni: „Creatorul a tot și a toate îl ia la Sine pe cel drag, 'peste noapte'!”


Bărbatul care a fost găsit decedat, în cursul zilei de ieri, pe strada Lotus din Turda, era preotul paroh din Podeni, Părintele Gabriel Cosma.

Parohia Ortodoxă Podeni îndoliată anunță decesul Părintelui Paroh GABRIEL COSMA! Nu pot să cred, și totuși, se poate! Dumnezeu – Creatorul a tot și a toate îl ia la Sine pe cel drag, ‘peste noapte’! Să-i dăruiască pacea și fericirile toate!”, a transmis Parohia Ortodoxă Podeni. 

Preotul Gabriel Cosma era loluitor al comunei Mihai Viteazu și locuia în Turda, într-un bloc situat în apropiere de parcarea în care a fost găsit, fără suflare.

Citește și: Un bărbat a fost găsit mort într-o parcare din Turda. Un trecător a sunat la 112!

Polițiștii clujeni spun că au fost sesizați la 112 că bărbatul ar fi căzut în parcare și se afla în stare de inconștiență. „Poliția municipiului Turda a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că într-o parcare de pe strada Lotus, din municipiul Turda, un bărbat ar fi căzut și s-ar afla în stare de inconștiență. În baza sesizării, la fața locului a fost dirijat un echipaj medical și o echipă operativă de polițiști”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj. 

Medicii i-au efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, au fost nevoiți să declare decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma autopsiei medico-legale”, au mai declarat autoritățile. 


Comentarii Facebook