Duminica 28 Aprilie

Bărbat, reținut de polițiști după ce a condus un utilaj agricol beat și fără permis, pe străzile din Cluj. A produs un accident rutier


Un bărbat de 45 de ani a fost reținut după ce a fost prins beat și fără permis la volanul unui utilaj agricol care nu era înmatriculat. Bărbatul făcuse și accident. 

Polițiștii din Huedin au dispus reținerea pentru 24 de ore, la data de 29 octombrie, a unui bărbat de 45 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

,,La aceeași dată, în jurul orei 14.10, bărbatul ar fi provocat un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în timp ce se deplasa cu un utilaj agricol pe drumul comunal din localitatea Rogojelu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fără ca vehiculul să fie înmatriculat”, a transmis IPJ Cluj.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.


Comentarii Facebook