Luni 30 Noiembrie

Bărbat cercetat de polițiștii clujeni după ce a împușcat, fără milă, un calPolițitșii clujeni efectuează cercetări față de un bărbat bănuit de uciderea unui animal, prin împușcare.

La data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 23:30, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că, pe raza comunei Măguri Răcătău a fost găsită o cabalină decedată, existând suspiciuni că ar fi fost împușcată”, informează IPJ Cluj.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că fapta sesizată se confirmă, fiind solicitați medici veterinari pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei exacte a decesului.

În urma investigațiilor efectuate, la data de 6 octombrie a.c., polițiștii au identificat un bărbat, de 36 de ani, din Valea Ierii, bănuit de comiterea faptei. În urma identificării, a fost ridicată o armă de vânătoare și 2 cartușe pentru expertize, în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

.

Comentarii Facebook