Miercuri 24 Aprilie

Bărbat atacat de hoți lângă Hotelul Victoria! Poliția s-a mișcat ca ”melcul” - UPDATE: Hoții sunt liberi

 

Un bărbat a fost atacat de doi hoți în zona Hotlului Victoria, din centrul Clujului. 

 

La scenă a fost martoră o clujeană care a relatat totul pe Facebook. ”Un barbat a fost atacat acum vreo 25 de minute (marți seara în jurul orei 22.30) pe strada Baba Novac, langa Hotel Victoria. Eu am vazut doi baieti fugind rupand pamantul, unul din ei ascunzand ceva sub haina, asta cand am cotit cu masina pe Baba Novac. Omu era cu toate pe jos, il ajuta cineva de la paza jotelului care a vazut scena. I se furase o tableta Motorola. Bineinteles că pana a ajuns Politia baieteii cred ca au avut vreme sa ajunga in Gheorgheni, Zorilor sau pe luna. În centrul clujului sa se intample prostii din astea??”, s-a întrebat Sigina.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

A fost sesizată Poliția de un bărbat de 40 de ani cu privire la faptul că a fost deposedat de o tabletă pe strada Baba Novac. Se fac cercetări pentru tragerea la răspundere penală a celor doi atacatori. Nu a fost reținut nimeni”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

Comentarii Facebook