Băiat de 15 ani amețit ar fi căzut în Someș, de pe dig. Pompierii l-au căutat cu bărcile - VIDEO și FOTO


UPDATE:

Căutările au fost reluate de dimineață, iar echipajul de pompieri a găsit corpul adolescentului în urma căutărilor efectuate cu barca de salvare. A fost scos de către echipajul de pompieri și adus la mal. Având în vedere că prezenta rigiditate cadaverică nu s-au putut aplica manevrele de resuscitare.

Căutările au fost reluate, începând cu ora 8.00, cu o autospecială și o barcă de salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, precum și un echipaj din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul primăriei municipiului Gherla”, a transmis ISU Cluj.

Știre inițială:

Un băiat de 15 ani a dispărut lângă râul Someș, la Gherla, și a fost căutat de pompieri.

Un martor a povestit că un adolescent ar fi căzut în apă. Ar fi vorba despre un băiat în vârstă de 15 ani din Gherla. Acesta ar fi fost amețit și s-ar fi rostogolit în apă, de pe digul Someșului, scrie Gherla Info.

Căutări adolescent dispărut pe râul Someșul Mic în municipiul Gherla

ISU Cluj susține că două autospeciale, o barcă de salvare și un echipaj SAJ au fost dislocate în această seară ca urmare a înregistrării dispariției unui adolescent pe râul Someșul Mic, în apropierea stației de epurare a apei din municipiul Gherla.

La fața locului s-au efectuat căutări atât pe luciul apei, cât și de pe malurile râului, cu mijloace specifice, în zonele indicate de aparținători. 

În aceste momente echipele s-au retras la bază, căutările urmând să fie reluate mâine dimineață în funcție de indiciile de la fața locului.

Comentarii Facebook