Avem DOVADA! Mediul U Cluj - Pandurii Târgu Jiu, influențat decisiv de arbitru. Ce spune Crăciunescu


Arbitrul meciului U Cluj - Pandurii Târgu Jiu a greșit capital la două faze, iar Universitatea a pierdut partida. 

Viitorul Pandurii Târgu Jiu s-a calificat în semifinalele Cupei României, scor 3-1, după un meci cu cântec pe Cluj Arena. Arbitrul Andrei Antonie a favorizat echipa oaspete.

În minutul 73 al meciului, la scorul de 1-1, Buleică i-a dat cu cotul în nas lui Donaldo Acka, dar nu s-a dictat nimic. Decizia i-a înfuriat pe jucători și s-a format un meleu, unde căpitanul U Cluj, Srgian Luchin, i-a dat un cap în gură lui Alex Băican, fiind eliminat.

În fotografiile realizate la meci se vede cum Buleică i-a dat cu cotul în nas lui Acka, pentru care ar fi trebuit să se dea penalty și excluderea din joc a fotbalistului de la Pandurii.

Oaspeții au profitat de haosul creat și au marcat de două ori pe finalul meciului.

nasul-lui-acka-630x1024.jpg

Arbitrul internațional Ion Crăciunescu a spus că Antonie a greșit.

După părerea mea, este vorba despre o deplasare a celor doi jucători în direcția mingii, pe minge, nu înspre adversar. Ceea ce se produce acolo este clar o lovire cu cotul în față. În mod normal, pentru o astfel de lovire se dă, pentru că trage cotul în spate și lovește în față, cartonaș roșu. Asta este decizia corectă. Dar 11 metri, după părerea mea, este indiscutabil. Decizia corectă era lovitură de la 11 metri și dacă era, așa, o oarecare indulgență, era în ceea ce privește măsura disciplinară, între galben și roșu”, a comentat Ion Crăciunescu, citat de prosport.

Comentarii Facebook