Miercuri 24 Aprilie

Autorul accidentului de pe pârtia Buscat era băut, fără cască și echipament: Și-a pierdut dinții din față!


Sergiu Stanciu, fratele victimei, a relatat cum s-a întâmplat incidentul. 

Fratele meu și fiica mea coborau ca niște oameni normali pe pârtie. Cel care l-a lovit era beat, neechipat și l-a luat în plin. Fratele meu are 110 kg și 1,90 înălțime, deci impactul a fost unul puternic. 

Cel care l-a lovit era în pantaloni gri, fără cască și echipament de schi. A dat cu gura în casca fratelui meu și are un dinte sau doi rupți. Era lovit bine la față și își culegea dinții de pe jos. 

Salvamontiștii supravegheau pârtia și au venit rapid la locul incidentului. Când au ajuns a cerut ceva pentru durere, dar salvamontistul i-a spus să aibă răbdare până când acordă îngrijiri fratelui meu. Atunci s-a supărat și a plecat.

Nu vreau să îi facem rău, ci să vadă cei care urcă beți sau drogați pe schiuri ce se poate întâmpla”, a relatat fratele victimei.

Zona nu este supravegheată cu camere video la urcare pe telescaun.

Poliția a fost sesizată despre acest caz grav.

Victima a suferit fracturi ale membrelor, dar nu are coloana afectată în urma impactului. Persoana rănită este internată la Clinica de Ortopedie, unde a fost operată.

Cel căutat și-a recuperat dinții de pe pârtie și acum se bănuiește că va apela la un cabinet stomatologic sau la Clinica de Maxilo-Faciale pentru a-și face implant.

Comentarii Facebook