Austria Incoming vrea să atragă mai mulți turiști români pe pârtiile din Alpi

 

Austria Incoming, un birou de promovare a 12 regiuni din Alpii austrieci, a lansat la Cluj-Napoca o campanie de promovare a acestei destinații cu scopul atragerii unui număr cât mai mare de turiști în sezonul de iarnă 2012 - 2013.

 

Biroul Austria Incoming funcționează în România de 5 ani. Reprezentantul acestui birou, Hans Wallner, a declarat că cei mai mulți turiști români au ajuns în Alpii austrieci în anul 2008, când circa un milion de persoane au fost la schi. ”Din acel an, numărul turiștilor a scăzut, ajungându-se, în 2009, la 800.000 de turiști, dar apoi a început să crească numărul celor care au venit la schi în Austria. Potentialul României este dublu față de cifra semnalată în 2008, adică de 2 milioane de turiști pe sezon”, a explicat Hans Wellner.

 

Oficialii Austria Incoming au precizat că turiștii români sunt căutați pentru că cheltuie cu 36% mai mult decât turistul obișnuit. 

 

Românii pot fi convinși să aleagă un concediu în Alpii austrieci și de ofertele gazdelor de acolo. În regiunea Zell Am See - Kaprun, în perioada 29 noiembrie - 3 decembrie, va avea loc a treia ediție a Romanian Sky Days. ”În 2011, 1.000 de români și-au petrecut ziua națională la Kaprun, iar în acest an ne așteptăm chiar la un număr mai mare. Oferim și pachete speciale, vor fi și concerte cu trupe românesti pe pârtii și în baruri, mâncare trandițională, pentru ca turiștii să se simtă cât mai bine”, a mai explicat Hans Wallner, reprezentatul Austria Incoming.

 

Vrei o vacanţă de vară la munte? În Austria găseşti locuri care te lasă fără cuvinte FOTO

Comentarii Facebook