Au primit locuinte sociale cu doua camere si stramba din nas. Chiria incepe de la 50 de lei - VIDEO

 

Clujenii care au primit astazi cheile de la locuintele sociale de pe strada Cojocnei, din cartierul Marasti, au strambat din nas cand au vazut apartamentele cu doua camere: "Sunt prea mici pentru noi".

 

"Tinand cont de faptul ca o sa stam aici patru persoane nu stiu cum o sa ne descurcam. Pana acum stateam in Piata Muzeului in 2 camere, dar suprafata totala de 108 metru patrati", a spus Jolt Rus.

Barbatul sustine ca era obisnuit cu un spatiu mai mare si acum regreta ce locuinta a primit. "Fiecare a fost obisnuit cu mai mult, cu mai mare. Eu astept un spatiu aici de trei ani, de cand am primit hotararea ca vom fi evacuati din Piata Muzeului. Nu sunt foarte multumit, pentru ca ma asteptam la mai mult", a mai spus clujeanul.

Cateva apartamente distanta, pe acelasi palier, familiei Ciuca, este multumita de modul in care arata locuinta sociala primita.

"E ok. A fost un pic de asteptare", a spus Stefan Ciuca. Referitor la plangerile vecinului, el a spus ironic: "Noi suntem cinci si incapem. Asta este. Nu comentam asa ceva. Fiecare spune ce vrea".

Sotii Ciuca au trei copii si pana acum locuiau la parinti.

 

O alta femeie care a primit un apartament in blocul de pe strada Cojocnei l-a urmarit pe primarul Sorin Apostu pe toata durata vizitei pentru a-i spune ca apartamentul de 2 camere este prea mic. "As vrea domnule primar, daca se poate, sa primesc o alta locuinta", a spus femeia, iar primarul Sorin Apostu i-a raspuns ca daca renunta la ea isi pierde orice alt drept.

 

In functie de veniturile familiei, chiriasii sociali ai Primariei Cluj-Napoca vor plati pe luna o suma cuprinsa intre 50 si 200 de lei. Fata de o familie care sta in chirie, suma este de cateva ori mai mica.

 

Vezi si...

30 de locuinte sociale predate chiriasilor pe strada Taberei, din Manastur - VIDEO

Comentarii Facebook