Atenție, se strânge lațul! Parcarea de pe strada Brâncuși din Cluj-Napoca nu mai este gratuită


Parcarea pe strada Constantin Brâncuși, din Cluj-Napoca, nu mai este gratuită nici pentru riverani.

Aveți grijă, dacă parcați pe strada Brâncuși!!!! Parcarea nu mai este gratuită, chiar dacă locuiești pe Brâncuși, astfel că se percepe o taxă de parcare sau abonament pentru Zona 2. Calitatea vieții în Cluj este într-o creștere continuă, de nu mai putem ține pasul. De joi, 31 martie, au început gardienii să pună amenzi”, a semnalat un șofer.

Postarea de pe grupul șoferilor Info Trafic jud. Cluj a stârnit controverse:

Interesant, în cartierul în care locuiește Boc, mașinile sunt parcate inclusiv pe pistele de biciclete, fără a se lua măsuri, de ani de zile. Despre străzile Pasteur și Dima, nu mai e nimic de zis!”.

Abia aștept sa vina un alt primar sa vedem ce face ala. Dacă nu vă face la fiecare în parte ce vreți, atunci nu-i bun și nu a făcut nimic. Ia uitați-vă la alte orașe și mai vorbim atunci. Voi aveți impresia ca primarul, indiferent care, face ce vrea de capul lui. Toți care au făcut, au fost pe la DNA și o parte prin pușcării. Nu țin neapărat cu Boc, dar Clujul s-a dezvoltat foarte mult. Ca au crescut prețurile? Ce treaba are Boc ca unu vrea 2000€ pe mp? Prețurile cresc ca este cerere”.

Comentarii Facebook