Duminica 14 August

Atenție la hoții de buzunare! Doi bărbați din Cluj-Napoca au fost reținuți după ce au furat telefonul mobil al unei femei, într-un autobuz


Poliţiştii clujeni au descins în locuințele a doi bărbați din Cluj-Napoca, bănuiți că în urmă cu aproape o lună au profitat de neatenția unei femei și i-au furat telefonul mobil din buzunar. Scena furtului s-ar fi petrecut într-un mijloc de transport în comun.

Cei doi bărbați de 36, respectiv 38 de ani au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, iar față de aceștia a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Cluj, cu sprijinul celor din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și celui Criminalistic au pus în executare două mandate de percheziție, la locuințele a doi bărbați, de 36 și 38 de ani, din Cluj-Napoca, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat și complicitatea la furt calificat”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Cluj.

În fapt, la data de 10 martie, persoane necunoscute au sustras un telefon mobil din buzunarul unei femei care călătorea cu mijlocul de transport în comun pe raza municipiului Cluj-Napoca, cauzându-i acesteia un prejudiciu de circa 700 de lei”, au mai transmis aceștia.

Activitățile investigative demarate și probatoriul administrat au condus la identificarea și reținerea pentru 24 de ore a celor doi bărbați, bănuiți de comiterea furtului, respectiv complicitate la săvârșirea acestuia. De asemenea, în cauză a fost recuperat prejudiciul înregistrat. Prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, față de aceștia a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, au mai adăugat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Cluj.


Comentarii Facebook