Asiaticul văzut în Cluj cu o pisică moartă agățată de rucsac, spune că a vrut doar să o îngroape, după ce a ar fi găsit-o pe stradă fără suflare


Poliția Animalelor Cluj a fost sesizată vineri, 3 iunie, după ce în mediul online au apărut informații legate de o persoană asiatică, care locuiește la Cluj, a fost văzută în timp ce mergea cu o pisică moartă legată de rucsacul său. Incidentul a stârnit un val de controverse printre clujeni, bănuindu-se că respectiva persoană ar fi sacrificat animalul pentru a-l mânca.

Citește și: Caz HALUCINANT în Cluj! Un asiatic, văzut cu un pisic mort agățat de rucsac, „pentru mâncat”. Poliția animalelor ridică din umeri

Incidentul a fost relatat de o clujeancă pe pagina de Facebook a grupului Protecția Animalelor Cluj, viralizându-se foarte repede. Tânăra a spus că acest incident nu este unul izolat și că poliția ar fi fost anunțată de mai multe ori referitor la persoane din Asia văzute în astfel de ipostaze.

Vineri, 3 iunie, Poliția a primit și un apel telefonic cu privire la faptul că pe strada Calea Baciului din Cluj-Napoca a fost observat un bărbat de 55 ani, care ar fi agățat la rucsac o pisică.

Bărbatul susține că a vrut doar să îngroape animalul

Pisica prezenta leziuni incompatibile cu viața, susțin polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, care au demarat verificări pentru stabilirea împrejurimilor în care a avut loc incidentul.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că animalul a fost găsit mort pe stradă de către bărbatul de 55 de ani, care a luat bietul animal pentru a-l îngropa, nicidecum pentru a-l consuma. 

Bărbatul a dus cadavrul animalului pe șantierul unde lucrează și l-a îngropat. Ca semn de respect pentru patrupedul fără viață, asiaticul a decis să-i îngroape corpul în loc să îl lase de izbeliște pe stradă, au mai precizat polițiștii. 


Comentarii Facebook