Așa ceva!!! Bagajele călătorilor Wizz Air de la Cluj la Liverpool, returnate pentru că au fost găsite urme de sânge


Călătorii zborului Cluj - Liverpool, din 13 noiembrie, s-au trezit cu bagajele returnate la Cluj pentru că s-au găsit urme de sânge, conform pasagerilor. Wizz Air s-a limitat să precizeze că au fost găsite alimente în bagaje.

Cursa Wizzair Cluj - Liverpool de ieri, 13.11.2022, a ajuns la destinație, dar toate bagajele călătorilor au fost returnate cu avionul la destinația Cluj, pe motiv ca, la deschiderea calei avionului pentru descărcare, s-a găsit sânge în cala și pe bagaje. Pasagerilor li s-a comunicat, după 2 ore de așteptare în Aeroport sa își ridice bagajele, că nu s-a putut stabili dacă este sânge uman sau animal, iar decizia aeroportului din Liverpool a fost sa fie trimise toate, înapoi, la destinație.

Ni s-a comunicat faptul ca bagajele vor putea fi retrimise la Liverpool in zilele următoare, cu o alta cursa”, a precizat un călător.

Wizz AIR precizează că s-au găsit produse alimentare

În data de 13 noiembrie, o parte dintre bagajele de pe zborul Wizz Air W6 3311 de la Cluj-Napoca la Liverpool au fost retrimise la Cluj-Napoca, ca procedură de siguranță, în urma identificării de către autoritățile aeroportuare a unui bagaj de cală ce conținea diferite produse alimentare și care a reprezentat sursa contaminării altor bagaje”, au precizat cei de la Wizz Air.

Compania nu a precizat ce fel de carne era în respectivul bagaj.

Comentarii Facebook