Duminica 28 Aprilie

Artificii și concerte la Târgul de Crăciun din Florești, Winter Dream-Florești, care se deschide joi seara


A doua ediție a Târgului de Crăciun: Winter Dream-Florești are loc în perioada 30 noiembrie - 23 decembrie și vine cu surprize una și una.

Evenimentul va avea loc în Parcul Poligon, locația tradițională a evenimentelor din Florești, locul care a ajuns să unească tot Floreștiul prin festivalurile de film, sport și concertele organizate acolo.

Identitatea Floreștiului se formează de la an la an cu astfel de evenimente cum este Târgul de Crăciun, iar sentimentul de apartenență la comunitate este tot mai puternic în rândul floreștenilor, dovadă și numărul mare de oameni care participă.

Vom avea foarte multe surprize pregătite. Avem și o gamă bogată de artiști care vor veni la Florești. Vom avea un brad care a fost donat de un cetățean al comunei. Acesta va fi împodobit și va bucura inimile celor care vor veni în Parcul Poligon. Invit și îndemn pe toată lumea să participe. Și de 1 Decembrie avem evenimente la nivelul comunei. Ca în fiecare an, sărbătorim această zi așa cum se cuvine”, a declarat primarul Bogdan Pivariu.

Joi, 30 noiembrie, de la ora 18.00, va avea loc aprinderea luminilor de Crăciun în parc, iar locuitorii comunei și nu numai sunt invitați să asiste, iar acolo se pot bucura de oferte. Și în acest an va fi patinoar, hambarul tradițional împodobit de sărbătoare cu multe concerte live, unde oamenii se vor putea adăposti de frig. 

La deschidere va cânta Mihail si Ad Libitum Voices.

De asemenea, în 1 decembrie vor fi artificii în același loc, de la ora 22.00, și vor cânta cei de la Zdob și Zdub.

Târgul de Crăciun va avea și alte evenimente care trebuie notate și la care prezența este obligatorie. Puya va cânta în 9 decembrie, iar în 16 decembrie vor urca pe scenă Smiley și Cabron.

Comentarii Facebook