Are Clujul „gospodar”? Clujenii se plâng de mizeria din Mărăști: „Iată câteva poze de pus în ramă” - FOTO


Clujenii care locuiesc în cartierul Mărăști și-au început weekendul cu un peisaj greu de suportat. Strada Aurel Vlaicu abundă în gunoaie, de aici Clujul pare orașul nimănui.

„Mulțumim primăriei și implicit primarului pentru curățenia oferită. Iată câteva poze de pus în ramă”, a transmis o clujeancă sâmbătă pentru „Clujul civic”. 

Unii clujeni s-au grăbit să puncteze că totuși ce vină are primarul, dacă oamenii lasă mizerie, însă cei care locuiesc în Mărăști au așteptări de la administrația locală să rezolve asemenea probleme în timp util, pentru că Primăria Cluj are toate pârghiile necesare să o facă. 

„Primarul are în subordine directă poliția locală, care, ce să vezi, ar trebui să dea amenzi celor care aruncă mizeria. Dar primarul Clujului este prea ocupat cu filmatul când merge la piața volantă, când bate coasa, când se împușcă cu vopsea la festival, când dansează cu soția pe umeri sau când plantează copăcei. Gestionarea problemelor orașului nu este treaba lui, în niciun caz. Sigur că în orașele civilizate (nu e cazul Clujului) sunt camere de supraveghere și cei vinovați sunt depistați și sancționați. Dacă s-ar da niște amenzi serioase, sigur și acești nesimțiți s-ar civiliza”, a replicat un clujean.

„Păcănele, farmacii și niște șmecheri care fac piața de pe trotuar ca e mai ieftin decât la kaufland = Mărăști... Cina e servită”, a mai comentat o femeie.

Foto. Facebook/Clujul civic

Comentarii Facebook