Apartamentele cu 2 camere din Cluj, cele mai scumpe din România

 

Apartamentele cu 2 camere din Cluj sunt cele mai scumpe din România, conform unui studiu realizat de Olx.ro.

 

Cercetarea arată că preţurile garsonierelor au crescut cu 9% în 2017 comparativ cu 2016, în timp ce preţurile apartamentelor cu două camere au crescut cu 7%. În cazul apartamentelor cu trei şi patru camere, preţurile au crescut cu 2%.

 

Clasamentul judeţelor în care s-au pus spre vânzare cele mai multe locuinţe este condus de Bucureşti-Ilfov, Cluj şi Iaşi. Topul celor mai scumpe judeţe din punct de vedere al preţurilor apartamentelor de două camere este condus de judeţul Cluj (preţ mediu 61.000 de euro), Bucureşti-Ilfov (55.000 de euro), Timiş (54.000 de euro), Constanţa (50.000 de euro) şi Iaşi (49.600 de euro). Reprezentanţii olx.ro au precizat că acestea sunt preţuri medii înregistrate la nivelul postărilor, adică sunt cele solicitate de vânzători, nu cele rezultate din tranzacţii efective.

 

Datele studiului au fost prezentate în cadrul Real Estate Meetup, un eveniment dedicat industriei de imobiliare, organizat de Storia.ro, site-ul de anunţuri imobiliare lansat de OLX, şi de Kiwi Finance.

Comentarii Facebook