Angajatele din Primăria Zorilor, amenințate cu bătaia de cetățeni. Ce măsuri au luat autoritățile



Un clujean se plânge primarului Emil Boc de tratamentele pe care le îndură angajatele din primăria de cartier din Zorilor.

Acesta susține că anumiți cetățeni care vin cu actele incomplete le amenință cu bătaia pe funcționarele primăriei de cartier.

Ma numesc Bunea Alin,locuiesc in cluj-napoca,cartierul zorilor.va scriu in legatura cu tratamentul pe care il primesc doamnele,domnisoarele de la primaria zorilor,constand in jigniri si amenintari cu bataia de la anumite persoane care vin cu actele incomplete si care prin amenintari cred ca le vor fi rezolvate problemele.de ce nu aveti paza la fiecare primarie de cartier,domnule primar?se lucreaza cu bani sau nu stiti acest lucru?sau asteptati sa se intample ceva?poate o sa treaca de la intimidare la actiuni violente si atunci o sa trebuiasca sa luam masuri,noi,cetatenii.politia locala sta degeaba,nu ia nici o masura,bine ca aveti camere video degeaba.sper ca cine trebuie sa faca ceva in acest sens sa faca”, se plânge un clujean pe domnuleprimar.ro.

Reprezezentanții Primăriei susțin că au fost luate măsuri pentru protejarea angajaților.

Va informam ca au fost luate masuri suplimentare de siguranta pentru a preintampina crearea unor situatii neplacute la primaria Zorilor, precum cele sesizate de dumneavoastra si un politist local va asigura paza si ordinea in incinta primariei.
De asemenea, conform legii, angajatii asupra carora au fost exercitate presiuni si amentintari din partea anumitor cetateni vor merge pe procedura legala”, au spus aceștia.

Comentarii Facebook