Joi 26 Ianuarie

Angajată de la Apele Române Cluj, detașată la Galați pentru că a deranjat ”apele” conducerii puse PNL


Carmen Grozavu este inspectoarea de la Apele Române, filiala Cluj, care a dat în judecată instituția pentru că este persecutată, după ce a reclamat jocurile făcute pentru ocuparea funcției de director. 

Carmen Grozavu, soția antrenorului Leo Grozavu din Liga 1, a sărit în apărarea unei colege, Florina Rus, care ar fi fost nedreptățită la un concurs pentru ocuparea funcției de conducere a departamentului în care lucrează și Grozavu, scrie Pressone.ro.

Florina Rus era șef interimar la Inspecția Bazinală a Apelor Someș-Tisa, cu sediul la Cluj, dar a fost anunțată în primăvara anului 2020 că este mai bine să se retragă pentru că funcția este promisă unui coleg de compartiment, Valentin Avram, membru PNL. Florina Rus a refuzat să facă jocul politrucilor și a fost susținută de colegi. 

Pe 18 martie 2020, Rus e eliberată din funcție, iar interimar, până la organizarea unui concurs, e numit interimar Valentin Avram, omul cu carnet de partid. Florina Rus se înscrie la concursul organizat în aceeași lună și l-a promovat, fiind singura înscrisă.

Omul partidului, Valentin Avram a contestat concursul, care se anulează, și acesta rămâne pe post, fără concurs. 

Carmen Grozavu a sesizat public neregulile și încălcarea legii, iar de aici i s-au tras neplăcerile. 

În august, avea să primească cu stupoare decizia că a fost detașată la Galați, la peste 500 de kilometri de casă. Carmen Grozavu a dat în judecată instituția și este sigură că totul a fost ”o răzbunare. Sperau că măsura asta mă va determina să-mi dau demisia și să plec. S-au înșelat. M-am săturat să ne conducă toți politrucii și proștii clasei. Voi lupta să demonstrez că, în țara asta, oamenii cinstiți nu pot fi reduși la tăcere atât de ușor”, spune Carmen Grozavu.

Comentarii Facebook