Amenzi mai puține la Cluj pentru încălcarea restricțiilor de circulație. Câți ”plimbăreți” au fost sancționați într-o singură zi


Autoritățile clujene anunță că în cursul zilei de marți, 28 aprilie, 953 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari au acționat integrat pe raza județului Cluj, pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

Au fost efectuate acțiuni în trafic, controale la locațiile de carantinare/izolare, verificări în scopul respectării interdicțiilor impuse pe timpul stării de urgență de către societățile comerciale/persoanele fizice autorizate, precum și acțiuni de menținere a ordinii publice.

A fost verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor impuse în cazul a peste 994 de persoane din județul Cluj, iar 23 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost controlate. 

De la debutul pandemiei până în prezent, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost înregistrate 8 dosare penale privind săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

În ultimele 24 de ore au fost constatate 109 de contravenții, valoarea sancțiunilor fiind de 188.190 lei. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform ordonanțelor militare în vigoare.


Comentarii Facebook