Ambulatoriul Spitalului Clinic Județean Cluj dotat cu 195 de echipamente medicale


Ambulatoriul Spitalului Clinic Județean Cluj dotat cu 195 de echipamente și aparatură medicală ultraperformantă, de ultimă generație, printr-un proiect din fonduri europene. 

Fondurile europene vor fi folosite pentru achiziționarea a 195 de echipamente și aparaturi medicale ultraperformante, de ultimă generație. Acestea vor fi date în folosință în cadrul a 11 secții și specializări ale Ambulatoriului, localizate în corpurile de clădire de pe strada Clinicilor, numerele 3-5.

Valoarea totală a proiectului este de 13.182.344 lei din care nu mai puțin de 10.486.735 lei reprezintă asistența financiară nerambursabilă a Uniunii Europene.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca este una dintre cele mai mari unităţi sanitare cu paturi din România, cu 1.542 de paturi în toate specialităţile medico-chirurgicale, Spitalul Județean Cluj deservește urgențele pentru regiunea de nord-vest a țării.

Acesta are 41 de secţii şi compartimente clinice și neclinice în toate specialităţile medico-chirurgicale, ambulatorii integrate și cabinete de specialitate. Activitatea este structurată pe trei segmente, respectiv asistenţă medicală de urgență, de diagnostic acut/cronic și programe de sănătate, învăţământ medical universitar şi postuniversitar şi cercetare ştiinţifică medicală.

Comentarii Facebook