Duminica 21 Aprilie

Ambulatoriul Spitalului Clinic Județean Cluj dotat cu 195 de echipamente medicale


Ambulatoriul Spitalului Clinic Județean Cluj dotat cu 195 de echipamente și aparatură medicală ultraperformantă, de ultimă generație, printr-un proiect din fonduri europene. 

Fondurile europene vor fi folosite pentru achiziționarea a 195 de echipamente și aparaturi medicale ultraperformante, de ultimă generație. Acestea vor fi date în folosință în cadrul a 11 secții și specializări ale Ambulatoriului, localizate în corpurile de clădire de pe strada Clinicilor, numerele 3-5.

Valoarea totală a proiectului este de 13.182.344 lei din care nu mai puțin de 10.486.735 lei reprezintă asistența financiară nerambursabilă a Uniunii Europene.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca este una dintre cele mai mari unităţi sanitare cu paturi din România, cu 1.542 de paturi în toate specialităţile medico-chirurgicale, Spitalul Județean Cluj deservește urgențele pentru regiunea de nord-vest a țării.

Acesta are 41 de secţii şi compartimente clinice și neclinice în toate specialităţile medico-chirurgicale, ambulatorii integrate și cabinete de specialitate. Activitatea este structurată pe trei segmente, respectiv asistenţă medicală de urgență, de diagnostic acut/cronic și programe de sănătate, învăţământ medical universitar şi postuniversitar şi cercetare ştiinţifică medicală.

Comentarii Facebook