Alpinistul clujean Alex Benchea, umilit de un controlor CFR! Alex este nevăzător din naștere: „Cu tine ce am să fac bă”


Alpinistul clujean Alex Benchea, primul român nevăzător care a ajuns pe vârful Kilimanjaro (5.895 de metri), a povestit despre o experiență halucinantă trăită într-un tren CFR Călători. Tânărul a fost tratat ca un obiect la apariția unei probleme tehnice. 

Cu tine ce am să fac bă!!! Aceasta este reacția controlorului din trenul Timișoara-Iași. Linia este în reparație și se face transfer cu microbuzul. CFR, eu nu sunt un obiect, educați-vă angajații! Era să izbucnesc pe aici când l-am auzit pe stimabilul. Vreau înapoi în Elveția, în nici 24 de ore am călătorit înapoi în timp.

P.S. Facebook nu e locul să îți expui viața întreagă, dar unele întâmplări nu trebuie trecute cu vederea. Nu e prima dată când mă lovesc de incompetență și lipsa de perspectivă a unor angajați. Mulțumesc că m-ați suportat”, a scris Alex Benchea, pe Facebook. 

Reamintim că Alex Benchea a reușit performanța de a escalada cel mai înalt munte al Africii, Kilimanjaro (5.895 de metri). El a fost însoțit atunci de Cosmin Andron, ghid montan internațional IFMGA. Expediția din Aftica a costat circa 8.000 de euro și a fost posibilă datorită donațiilor.

Comentarii Facebook