OmniPass și StudCard se unesc într-un singur card. Vezi de unde îți ridici de astăzi cardul de reduceri pentru studenți

Beneficii la dublu! Acesta este sloganul sub care s-au unit cele doua proiecte clujene pentru studenti. Organizațiile care gestionează binecunoscutele legitimații de reduceri studențești StudCard și OmniPass au decis să își unească forțele pentru dezvoltarea unui proiect național comun.

Studenții vor beneficia din următoarea perioadă de avantajele comune ale celor două carduri, într-un singur produs, ce va oferi totalitatea reducerilor, beneficiilor și serviciilor marca StudCard și OmniPass. 

 

"Din dorința de a oferi studenților un pachet de beneficii complet, evenimente mai multe și de o anvergură mai mare, reduceri mai multe și creșterea satisfacției acestora în utilizarea cardurilor de reduceri, cele două organizații au luat decizia de a fuziona in direcța unei dezvoltări comune și benefice pentru studenți și pentru partenerii acestora", sustin reprezentantii celor doua organizatii.

 

Studenții care și-au făcut în acest an universitar oricare din cele două legitimații se pot bucura de toate avantajele comune iar cei care își vor face în următoarea perioadă vor primi o legitimație co-brandată, de asemenea, cu toate  avantajele comune.

 

Studenții se vor putea bucura de cele peste 150 de vouchere și gratuități din acest an universitar. Mai multe găsiti pe site-urile celor două organizații și pe paginile de Facebook: https://www.facebook.com/StudCard și https://www.facebook.com/omnipass.ro.

Studenții pot intra in posesia cardului cobrandat StudCard-OmniPass la Casa de Cultură a Studenților și la Căsuța Galbenă din Hașdeu, dar și în restul punctelor de eliberare prezentate pe http://www.studcard.ro/ și http://www.omnipass.ro/. 

Comentarii Facebook