Agresiune suspectă la un bar din Dej. O femeie susține că a fost bătută, dar în local nu mai era nimeni


Un caz ciudat a atras atenția polițiștilor dejeni, care certetează împrejurările în care o femeie de 46 ani din comuna Unguraş, judeţul Cluj ar fi fost agresată la locul de muncă.

În fapt, la data de 08 iunie a.c. ora 18:55, la Poliţia municipiului Dej s-a primit o sesizare despre faptul că o femeie de 46 ani din comuna Unguraş, judeţul Cluj, angajata unui bar din localitate, ar fi fost găsită în stare de inconştienţă, fiind căzută după tejgheaua barului.

Cu ocazia acordării îngrijilor medicale de către personalul medical, aceasta ar fi afirmat că a fost victima unei agresiuni corporale, fiind lovită de către o persoană necunoscută de sex bărbătesc”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Totuși, din cercetările efectuate până în prezent rezultă că ultimul client a plecat din bar în jurul orelor 18:15, fără a fi semnalate fapte de violenţă, iar după această oră în local nu a mai intrat niciun client.

În cauza se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal

Comentarii Facebook