Agenția Blue Models, acuzată că dă ȚEPE tinerilor din Cluj care visează la o carieră în modeling - FOTO

 

Agenția Blue Models este acuzată că dă țepe tinerilor care visează să aibă o carieră în modeling. O clujeană a povestit pentru Știri de Cluj cum funcționează întreaga schemă de la Blue Models Agency.

 

Din oareșce naivitate am fost racolată de pe stradă, mai exact pe Memorandumului nr. 26 de către un ”brunet”, care se dădea de la firma Blue Models Agency cu sediul pe Memorandumului nr. 26, ap. 3, și că el ar fi directorul de imagine al firmei propunând o colaborare de gen prestări servicii, adică își caută modele pentru firme de renume (nu am sa le citez să nu defaimez).

 

Mi s-a cerut 50 ron în schimbul cărora am primit promisiuni că, pentru un commision, voi fi chemată la ședințe foto plătite cu 330 ron/ora. Am plătit această sumă, dar ulterior nu s-a întâmplat nimic, nu m-a contactat nimeni. Dacă am întrebat la firma despre sedința foto mi s-a mai cerut 100 RON și am semnat un contract cu ei în care în fiecare propoziție scrie ”profesionalism”.

 

Mi-am pus speranțe întrucat toate cele 6 persoane din acea firmă m-au asigurat că totul e în ordine, fiecare angajat se numea fie director, fie fotograf și alte denumiri pompoase.

 

Din păcate nu am realizat că e înșelăciune decât după ce am citit pe net și am citit mai bine contractul unde scrie că mai am de plată 600 RON în schimbul a unui album foto”, ne-a declarat Ioana C., o tânără care pretinde că a fost înșelată de această agenție.

 

Ioana a studiat și albumele realizate de Agenția Blue Models și s-a convins că sunt ”sub orice critică, făcute cu telefonul mobil, modelele din album având pantofi mai mari cu câte un numar, și alte aberații. Știu că am fost păcălită și oricare poate fi păcalit pentru ca SUNT PROFESIONIȘTI, fac asta de mulți ani sub diverse denumiri. Spre exemplu în Piața Mihai Viteazu, nr. 14-20, ap. 49, unde mai au un punct de lucru a funcționat firma cu altă denumire, însă țepele erau aceleași. Sigur 50 - 150 RON nu e sumă fabuloasă, însă nu asta mă interesează, ci faptul că ÎNȘEALĂ lumea.

 

M-am prezentat la o ședință de actorie și ce să vezi, 10 persoane stând pe jos întrucât nu era mobilier, într-o încăpere insalubră, neiluminată, infectă. Bun, m-am dus înapoi la agenție să reziliez contractul și ghici ce, m-au expediat pur și simplu cu amenințări la integritatea mea corporală. Am stat în curte vreo 10 minute timp în care i-am întâlnit pe B.A., R.A., K.SZ.J, si K.Z și am constatat cu toții că am fost înșelați. De știut că datorită bronzului din naștere se dau arabi, sigur povestea e bună până dai banul.

 

Am contactat un reprezentant juridic in vederea asocierii pentru a putea rezolva problema, și asta pe calea justiției, adică Poliție și Judecătorie. Daca sunt si alte persoane pagubite să ma contacteze”, ne-a mai spus Ioana C.

 

Vezi AICI pozele din portofoliul Agenției Blue Models.

 

Sediul firmei fugurează a fi București în Sectorul 1, strada Știrbei Vodă. Cu toate acestea, nimeni nu a putut fi contactat la numărul de telefon prezentat pe site -ul oficial. 

Comentarii Facebook