AFA Cluj a premiat 10 profesori la Balul Caritabil ”10 de 10”. S-au făcut donații de 30.000 de euro

 

Peste 350 de persoane din mediul de afaceri, politic și academic clujean au participat vineri la cea de-a 9-a ediție a Balului Caritabil al Asociației Femeilor de Afaceri Cluj, desfășurat la Grand Hotel Italia.

 

Balul, deja un eveniment emblematic al asociației, are ca scop strângerea de fonduri pentru proiectele comunitare, educaționale și sociale pe care AFA Cluj le gândește și implementează de mai bine de 14 ani. Suma de bani strânsă pentru obiectivul caritabil este de aproximativ 30.000 €. 

 

În cadrul balului din acest an s-a lansat și noul concept al evenimentului: 10 de 10 – o gala festivă ce aduce recunoașterea a zece persoane al căror impact este vizibil în comunitatea din care fac parte. La prima ediție a acestui eveniment zece profesori din învățămânul preuniversitar clujean au fost celebrați pentru modul în care pregătesc noile generații, dragostea pentru meserie și încrederea primită din partea elevilor.

 

În acest an, ne-am întors atenția către dascălii clujeni, dascăli cu vocație, iubiți de elevi și apreciați de comunitate cărora le-am arătat prețuirea nostră în cadrul Galei 10 de 10. Ne dorim ca acest concept să devină o tradiție și, an de an, să punem în lumină maeștrii care modelează viitoarele generații. De asemenea, prin donațiile primite ne propunem să creștem și mai mult proiectele educaționale ale asociației”, a declarat Mihaela Rus, președinte-fondator AFA Cluj.

 

Profesorii premiați în cadrul balului caritabil au fost: Diana Berindeie, profesoară de limba engleză și teatru la Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu”, Vladimir Bogosavlievici, profesor de istorie la Colegiul Național ”George Barițiu”, Monica Columban, profesor de limba română la Colegiul Național ”Emil Racoviță”, Vasile Gocan, profesor de flaut la Colegiul de Muzică ”Sigismund Toduță”, Corina Sitaru, profesor de matematică la Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu”, Anda Culișir, profesor de biologie la Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu”, Alexandru Dudău, profesor de limba latină la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai”, Ciprian Ghica, profesor de istorie și leadership la Transylvania College, Renate Crișan, profesor de balet și dans la Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică ”Octavian Stroia” și Dan Leonard, profesor de limba engleză la Școala ”Nicolae Titulescu” și Liceul Teoretic ”Elf”.

 

Pe parcursul balului, invitații au participat la o licitație tăcută a unor obiecte de artă, podoabe și accesorii din colecțiile personale ale membrelor asociației. Atmosfera a fost întreținută de un recital de excepție al câștigătoarei concursului pentru copii talentați Next Star, Katia Cărbune, de un concert al grupului de pop-opera AdLibitum Voices și de formația M4Music.

 

Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj este o asociaţie non-guvernamentală, apolitică şi non-profit, înființată în 2004, la inițiativa Mihaelei Rus, directorul general al Vitrina Advertising. Asociația este formată din femei cu afaceri proprii, funcții de conducere în diverse companii ori care activează în profesii liberale. Printre proiectele desfășurate de AFA se numără ”CuGeT – Olimpiada de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni”, ”Clujul are atitudine”, ”Gala Excelenței la Feminin”, ”Ore în Dar”, ”Mini-biblioteci pentru sănătate”, ”Un oraș pentru o grădină”, conferințele SHEnspire.

Comentarii Facebook