Miercuri 8 Aprilie

Adolescentă dispărută de acasă, căutată de polițiști și familie. Ați văzut-o? FOTO


UPDATE

Poliția Cluj susține că în urma apelului public tânăra a fost găsită și s-a întors acasă.

----------------------

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din comuna Călățele, județul Cluj, a plecat de acasă,  la data de 15 septembrie a.c. în jurul orei  12.00 și este de negăsit.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, minora Rezmiveș Argentina, în vârstă de 17 ani și 10 luni, din comuna Călățele, județul Cluj, a plecat singură de la domiciliu, iar de atunci nu este de găsit”, informează IPJ Cluj. 

Semnalmentele persoanei dispărute : - înălţime aproximativ 160 cm, circa 50 de kg, ochi negri, păr roșcat, faţa ovală, buze voluminoase, nas cârn,  bărbia pronunțată,  constituție fizică slabă.

La data dispariţiei aceasta purta un compleu de culoare mov alcătuit din 2 piese, respectiv  bluză cu mânecă lungă și fustă lungă până la glezne având aplicate margele de culoare argintii, iar în picioare avea o pereche de papuci, tip șlapi.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Comentarii Facebook