Adolescent din Cluj, agresat în plină stradă de 3 bărbați. S-au năpustit asupra lui chiar sub privirile trecătorilor


Incident șocant în localitatea Aluniș din județul Cluj! Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost bătut cu bestialitate în mijlocul străzii, sub privirile oripilate ale trecătorilor. Tânărul a ajuns la spital, iar polițiștii au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe

„La data de 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizați printr-un apel la SNUAU 112, despre faptul că la data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 22.00-23.00, un tânăr, de 17 ani, din municipiul Dej, ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane, în timp ce se afla în localitatea Aluniș, urmare unui conflict spontan.

În baza sesizării, polițiștii au demarat verificări, reieșind faptul că în centrul localității, în urma unui conflict spontan, 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, l-ar fi agresat fizic pe tânărul de 17 ani, cauzându-i leziuni fizice.

Tânărul a fost ulterior transportat la o unitate medicală.

În cauză, polițiștii au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, dosarul penal fiind înaintat unității de parchet competente, în vederea acordării numărului unic, activitățile fiind continuate în scopul luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Cluj.

Comentarii Facebook