Adolescent clujean, dat dispărut. S-a urcat într-un autocar spre Spania și nu a mai dat nimeni de el FOTO


Un adolescent de 17 ani, din Turda, a dispărut de acasă în urmă cu două săptămâni. Acesta s-a urcat într-un autocar către Spania, de unde nu s-a mai întors și nu a mai putut fi contactat.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că SZKUTAR ADRIAN-BOGDAN, de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliul din Turda de unde, cu un autocar a ajuns în localitatea Taragona - Spania, nu s-a mai întors, iar din data de 28 iulie a.c nu a mai putut fi contactat de familie”, informează IPJ Cluj.

Semnalmentele persoanei dispărute : - înălţime 1,70 m, aproximativ 70 kg, par şaten tuns scurt, ochi verzi, ten deschis, fata ovală, nu prezintă tatuaje sau semne particulare.

La data plecării era îmbracat cu o pereche de pantaloni blue-jeans de culoare albastru, un tricou de culoare albastru, pantofi tip sport culoare alb.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Comentarii Facebook