ADMITERE UMF Cluj: Ce cred candidații despre testul grilă și cât de greu li s-a părut

 

Zi plină de emoții atât pentru tinerii, cât și pentru părinții celor care au susținut astăzi examenul de admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

 

Înainte de ora 12.00, când a luat sfârșit testul grilă din cadrul admiterii la UMF, atmosfera era tensionată, mulți părinți așteptând cu sufletul la gură să afle ce au făcut copiii lor.

Am emoții, vă dați seama că toți părinții au emoții, concurența e mare. A învățat mult fiul meu, e a doua oară când dă aici. Sperăm să ia de data asta. Considerăm că gradul de dificultate a fost mai ridicat aici decât în alte orașe.”, a declarat o doamnă care își aștepta fiul nerăbdătoare.

Nu mă așteptam să am așa mari emoții că și eu am trecut printr-o astfel de admitere acum mulți ani, dar la UMF Iași”, a mai declarat un părinte.

Deși emoționați, majoritatea studenților sunt încrezători în răspunsurile date și sunt aproape siguri că vor intra la facultatea dorită.

La biologie a fost puțin mai ciudat, întrebările au fost puțin diferite de cele din carte, dar la chimie a fost mai ușor. Sunt sigur că voi intra, mă pregătesc de 2 ani pentru admitere.”, a spus Răzvan, un tânăr din venit Hunedoara pentru a da admiterea la UMF.

A fost ok... Întrebările nu au fost foarte grele. Sper că o să intru”, a mai declarat o tânără.

Atât părinții cât și candidații au precizat că organizarea a fost foarte bună și că indicațiile către centrul de examinare au fost foarte bine plasate, chiar din centrul orașului.

În total au fost așteptați să susțină examenul 1864 de candidați, iar rezultatele concursului de admitere, sesiunea iulie 2012, vor fi afişate în data de 26 iulie 2012, la ora 9.00, pe site-ul universităţii şi la avizierele din str. Pasteur nr. 6.

 

Autor: Andrei Mihai

Comentarii Facebook