ADMITERE la ȘCOALA de POLIȚIE CLUJ: Vineri, 14 septembrie, se afișează rezultatele

 

Rezultele examenului de admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca se afișează vineri, 14 septembrie.

 

În acest an au fost scoase la concurs 50 de locuri pentru examenul de admitere, pentru care s-au înscris 207 candidaţi.  Dintre aceştia, au trecut de verificarea medicală şi de probele fizice eliminatorii 153 de candidaţi (20 de fete şi 133 de băieţi). Joi, 13 septembrie, cei rămaşi în concurs au avut de înfruntat ultima probă a examenului de admitere: testul scris la limba română şi o limbă străină, la alegere dintre engleză şi franceză.

 

La afişarea rezultatelor finale, vineri, 14 septembrie, cele mai multe puncte obţinute le-au revenit tinerei Circu Loredana Georgeta, din judeţul Bistriţa-Năsăud (prima pe lista fetelor admise pe cele 5 locuri destinate acestora) - 86 de puncte, respectiv lui Tac Alexandru Ionu, din judeţul Mureş, cel care a ocupat, cu 87 de puncte, prima poziţie în rândul celor 43 de băieţi admişi. Locul destinat tinerilor de etnie romă a rămas neocupat, urmând să fie redistribuit, iar cel destinat tinerilor aparţinând altor minorităţi a revenit unui tânăr din judeţul Bihor. 

 

Dintre tinerii admişi, 8 sunt din judeţul Cluj, câte 5 din judeţele Bistriţa-Năsăud, Mureş şi Sălaj, câte 4 din judeţele Bihor şi Arad, 3 din judeţul Suceava, câte 2 din judeţele Alba, Gorj, Maramureş şi Timiş, respectiv câte unul din Bucureşti, Caraş-Severin, Dolj, Hunedoara, Satu Mare, Sibiu şi Vâlcea.

 

Cursurile vor începe în 1 octombrie 2012.

Comentarii Facebook