Sambata 9 Decembrie

Adjunctul Poliției Cluj și-a felicitat colegii pentru că i-au luat permisul de conducere: ”Este un model de comportament!”


Comisarul șef de poliție, Constantin Ilea, adjunctul șefului Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj, a rămas pieton după ce a depășit viteza regulamentară.

La data de 30 iulie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au oprit în trafic, în localitatea Livada, un autoturism condus de un bărbat, de 46 de ani, din Cluj-Napoca, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, surprins cu aparatul radar în timp ce rula cu 103 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Totodată, ca măsură complementară, s-a dispus reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile”, a transmis IPJ Cluj.

Ilea a comentat cele întâmplate pe drumul Cluj - Gherla și și-a felicitat colegii pentru că l-au amendat. ”Din punctul meu de vedere este prima sancțiune contravențională din viața mea. Nu este un model de urmat. Din punct de vedere al comportamentului e clar că am fost sancționat potrivit legii. Colegii mei nu au simțit niciun fel de presiune. Ceea ce s-a întâmplat un model pentru ceilalți colegi care pățesc la fel, care sunt luați de val și accelerează mai mult decât ar trebui. Este un model de comportament. Adică toți suntem egali în fața legii și toți răspundem la fel”, a declarat Constantin Ilea.

Adjunctul șefului IPJ Cluj a rămas fără permis pentru 3 luni. A condus cu viteză excesivă!

Comentarii Facebook