Actorul Bob Rădulescu, mesaj sufletist pentru elevii unui liceu din Cluj: Culegem ceea ce am semănat în cap și în inimă/Mama și tata nu vor fi mereu cu voi


Actorul clujean Bob Rădulescu a avut un discurs emoționant pentru elevii Liceului Unitarian „János Zsigmond” din Cluj-Napoca. Acesta a vorbit despre importanța alegerilor și decizilor din viața noastră de zi cu zi, alegeri pe care le luăm încă de pe băncile liceului. 

Eu nu am venit aici să vă dau sfaturi sau lecții, deoarece nu sunt în măsură. Însă la vârsta de 45 de ani vă las cu o certitudine absolută. Ați mâncat de Crăciun vreodată piure cu carne și salată de varză. Cartofii pe care i-ați mâncat de Crăciun cu familia, când au fost culeși din pământ? Toamna. Când au fost săpați și îngrijiți? Vara. Când au fost plantați și semănați în pământ? Primăvara. Am 45 de ani. Tot ce fac și am acum, culeg ceea ce am semănat în cap și în inimă, din ziua în care am intrat la liceu. Mama și tata nu or să fie mereu cu voi. Prietenii, colegii și profesorii vin și pleacă" a povestit actorul Bogdan Bob Rădulescu la începutul discursului.

Actorul a continua să povestească despre importanța deciziilor din viață. Dând exemplu tinerii din sala de conferințe, acesta a precizat că unii dintre ei or să ajungă bine în viață, alții mediu, pe când alții or să ajungă rău. Însă doar noi suntem responsabili pentru deciziile pe care le luăm. 

Pașii pe care îi faceți începând de astăzi, sunt semințele pe care le plantați în voi și în cei din jur. La 40 de ani o să vă uitați înpaoi la viața voastră și veți fi exact unde vreți să fiți. Nimeni și nimic nu poate să vă ajute să reușiți sau să eșuați în viață decât alegerile voastre," a mai precizat într-un discurs Bogdan Bob Rădulescu, susținut în fața elevilor de la Liceul Unitarian „János Zsigmond” din Cluj-Napoca.


Comentarii Facebook