Actorul Bob Rădulescu, despre românii care mănâncă precum sparții la hoteluri: ”Ne umplem farfuriile cu 10 kile de hrană”


Actorul Bogdan Bob Rădulescu a făcut o ironie fină vis-a-vis de românii care mânâncă precum sparții la micul dejun, dacă ajung la hoteluri. 

Noi, oamenii, încă n-am ajuns la nivelul de dezvoltare la care să putem gestiona micul dejun la hoteluri sau bufetul all inclusive în stațiuni.

Pur și simplu suntem departe de momentul la care să nu mai fim niște animale ignorante și fără rațiune, niște termite fără empatie care nu înțelegem că trăim într-o comunitate cu alți oameni care ar vrea și ei să trăiască, niște sălbatici care în secolul 21 încă ne punem în farfurii ca și cum ar fi ultima masă înainte de execuția pe scaunul electric.

Dar, stai!

Problema nu e că mâncăm ca sparții până facem indigestie și ne duce smurd-ul să mai scoată din gât ultimele 750 de grame de mâncare solidă nemestecată pe care am îndesat-o peste celelalte 5 kilograme de hrană luată de pe bufetul hotelului la mic dejun, problema e că ne umplem farfuriile cu 10 kile de hrană, ne punem la masă, înfulecăm ca hapsânii 5 kile și lăsăm restul de 5 kile mocioflite și batjocorite în farfurii, în timp ce alții nu au deloc sau mor de foame...

De asta se prăbușesc imperii, de asta nu mai vine Isus Hristos a două oară, de asta nu ne vizitează extratereștrii.

Pentru ca încă suntem la stadiul de vertebrate pe două picioare care ne trăim întreaga existență ca niște cărucioare de supermarket, cu 3 din 4 roți blocate sau strâmbe care facem drumul între bucătărie și budă scârțâind, pe ritm de râgâieli și beșind efemer în urma noastră...

Doamne f..e-o omenire, că degeaba ne-ai făcut!”, a scris actorul clujean.

Comentarii Facebook