Actorii de la Teatrul National Cluj vor ingheta mult si bine! Centrala termica este o BOMBA cu CEAS si trebuie mutata!


Centrala termica de la Teatrul National nu va fi deschisa daca nu va fi mutata in alta locatie, pentru ca acum este amplasata sub scena si scaune si reprezinta o bomba cu ceas.


Conducerea Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Cluj a verificat situatia de la Teatrul National si a constatat ca centrala termica amplasata sub scena si scaunele spectatorilor nu respecta normele in vigoare.

"Am controlat ieri documentele si pot sa va spun ca sunt nereguli. Conducerea ne-a spus ca centrala termica va fi mutata intr-un loc care va fi autorizat si trebuie sa ne anunte cand acest lucru s-a intamplat pentru a reface controlul", a declarat pentru Stiri de Cluj Emilian Rosca, inspector sef ITM Cluj.

Centrala termica nu a mai fost deschisa pentru ca Inspectoratul de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientilor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) nu si-a dat avizul, deoarece reprezinta o bomba cu ceas si in orice moment poate aparea un accident.

Conducerea Operei Cluj a decis sa anuleze toate spectacolele pe luna octombrie pentru ca in sala sunt numai 13 grade Celsius. Actorii de la teatru continua insa sa joace si sa repete, chiar daca jumatate dintre ei sunt gripati din cauza "gerului" in care isi desfasoara activitatea.

Comentarii Facebook