VIDEO - Accidentul de la Jucu a fost surprins in direct de camerele de supraveghere. BMW X6 avea viteza mare si a lovit AUDI -ul in plin


Accidentul din comuna Jucu, judetul Cluj, a fost surprins de una din camerele de supraveghere de la o  firma de panificatie amplasata pe marginea Drumului National 1C. Soferul din BMW avea viteza si a lovit in plin autotutismul Audi.


Masina in care se afla soferul de 33 de ani care a decedat se vede in imagini in timp ce incearca sa vireze  stanga pe un drum laturalnic. (Video imagini camere de supraveghere). Scena este foarte scurta si autoturismul marca BMW X6 a venit cu viteza mare din spate si a intrat in plin in Audi.


Masina lovita este proiectata 100 de metri.  Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere nu se mai vede si ce se intampla ulterior, dar in urma accidentului autoturismul Audi este aruncat in santul de pe marginea DN 1C, unde ajunge si bolidul BMW X6.


Soferul din Audi a murit pe loc in urma impactului, iar o pasagera din BMW a fost ranita. Soferul din masina de teren a suferit rani usoare, ambii fiind dusi la Unitatea de Primire a urgentelor Cluj (UPU).


Politia a declarat ca soferul din autoturismul de teren BMW X6 este vinovat pentru ca a circulat cu viteza si nu a respectat distanta fata de un autoturism a semnalizat ca intra pe un drum laturalnic.


Vedeti ce s-a intamplat dupa

Soferul unui BMW X6 a intrat in plin intr-un AUDI si l-a omorat pe soferul de 33 de ani- VIDEO

Comentarii Facebook