Accident tragic! Un clujean a lovit mortal o femeie în Sălaj



Un accident rutier, soldat cu moartea unei persoane, a avut loc, vineri după-amiază, în localitatea sălăjeană Fildu de Jos.

Potrivit primelor informații, accidentul a fost provocat de neatenția unui șofer de 37 de ani, din județul Cluj, care ar fi efectuat o manevră de mers înapoi cu mașina și a accidentat-o pe femeia de 85 de ani, care se afla pe marginea drumului în calitate de pieton.

Un clujean de 37 de ani a efectuat manevra de mers înapoi pentru a întoarce şi fără să se asigure a lovit cu partea din spate o femeie de 85 de ani, care se deplasa în calitate de pieton pe acostament. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a pietonului. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca”, a declarat Maria Cristea, purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj, potrivit someseanul.ro.

Odată ajunsă la spital în Cluj-Napoca, femeia a fost supusă imediat intervenției medicilor, însă în ciuda eforturilor acestora de a-i salva viața, femeia a fost declarată decedată câteva ore mai târziu.

Bărbatul de 37 de ani din Cluj este cercetat acum de către polițiștii sălăjeni pentru ucidere din culpă.

Comentarii Facebook