Accident pe strada Oașului! Pieton lovit de un motociclist pe trecerea de pietoni - FOTO

 

Un pieton a fost accidentat pe trecerea de pietoni pe strada Oașului, duminică, 1 octombrie.

 

Conform unor martori, motociclistul nu a observat la timp pietonul, care ar fi apărut pe trecerea dintre mașinile parcate. Cu toate acestea, conform legii ar fi trebuit să reducă viteza, să se asigure, și, după caz, să acorde prioritate pietonilor aflați în trecere.

 

Pe de altă parte, șoferii care parchează și obturează vizibilitatea altor participanți la trafic nu pot fi trași la răspundere. Astfel de cazuri sunt întâlnite la tot pasul în Cluj-Napoca, un oraș în care haosul rutier este la cote alarmante.

 

Eu era sa lovesc pietoni si cu masina si cu mobra in situatii similare, in care sar direct in drum de dupa masini fara sa se asigure. Normal ca trebuie sa fii atent, dar de ceva vreme mai toate trecerile sunt mascate de masini. Si politia sta cu pistolu pe dupa ele”, a comentat cineva pe grupul Comunitatea Moto Cluj (Cluj Bikers).

 

Sigur masinile parcate pe trotuar pana in buza trecerii de p. N-au nici o treaba cu accidentele de genul asta...raspundere insolidar din partea alora care parcheaza asa si din partea politiei care nu sanctioneaza asta pe cand?”, a mai adăugat cineva.

 

Comentarii Facebook