Accident pe strada Fabricii! Pensionară călcată pe trotuar... de o mașină: Nici pe trotuar nu mai ești în siguranță! - FOTO


O bătrânică a fost lovită de o mașină pe trotuar, pe strada Fabricii, din Cluj-Napoca.

Martorii spun că femeia a fost rănită de un șofer neatent. ”Un conducător auto, în vârstă de aproximativ 35 de ani, ar fi surprins și accidentat, în timpul efectuării unei manevre de mers înapoi, o femeie de circa 70 de ani, care se afla în deplasare pe trotuar.

Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. Femeia a fost preluată de un echipaj medical”, spun cei de la Poliția Cluj.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit cu două autospeciale dotate cu modul de descarcerare pentru a scoate o femeie, în vârstă de aproximativ 70 de ani, care a fost surprinsă sub un autoturism pe partea pietonală de pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca.

Astfel, a fost necesară utilizarea echipamentelor hidraulice pentru a ridica autoturismului și pentru a extrage victima de sub aceasta.

Femeia era în stare de conștiență și prezenta multiple traumatisme. Echipajul SMURD i-a acordat asistență medicală de urgență la fața locului, iar apoi au transportat-o la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

WhatsApp Image 2023-04-21 at 13.23.42.jpegWhatsApp Image 2023-04-21 at 13.23.50 (1).jpegWhatsApp Image 2023-04-21 at 13.23.50.jpeg

WhatsApp Image 2023-04-21 at 13.23.43.jpeg

UPDATE

Cititorii Știri de Cluj ne-au atras atenția că și pe Bulevardul Nicolae Titulescu trotuarul este folosit drept parcare și pietonii sunt în permanent pericol.

Un caz concret este Bulevardul Nicolae Titulescu, unde de cand a fost reasfaltat și a fost făcut o banda de bus, trotuarele sunt pline de mașini parcate.

Mai nou, pentru ca zona verde de langa trotuar a fost distrus de mașinile care parcheaza pe trotuare, Primăria în loc sa interzica parcarea după nenumărate sesizări in acest sens a decis sa faciliteze și mai mult parcarea mașinilor pe trotuare prin desființarea zonei verzi și pavarea acestuia. E anormal sa se mearga in aceasta direcție, transformarea trotuarelor în parcare (la fel e și pe strada Observatorului), mai mult loc pentru masini, mai puțin loc pentru oameni, exact invers cum spune PR-ul domnului primar, practica nu il valideaza. Din păcate mereu trebuie să se întâmple o tragedie sa se schimbe ceva”, ne-a semnalat cititorul.

Comentarii Facebook