Accident pe strada Corneliu Coposu! Un șofer clujean nu s-a asigurat și a făcut praf două mașini - FOTO


Un accident de circulație în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs miercuri seara, în jurul orei 19.00,  pe strada Corneliu Coposu.

Din primele verificări, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Cluj, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca, înspre strada Giordano Bruno, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de deplasare, intrând în coliziune cu două autoturisme de pe banda a doua, care se aflau oprite pentru schimbarea direcției de deplasare spre stânga.

În urma impactului a fost nevoie de intervenția echipajului medical, iar 2 conducători auto, respectiv bărbatul de 37 de ani și o femeie de 37 de ani, au fost transportați la spital.

WhatsApp Image 2022-10-26 at 19.50.14.jpeg

La fața locului echipajele operative au găsit trei autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea.

Șase persoane au fost consultate de către echipajele SMURD, dintre care un bărbat și o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor, precum și pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident”, precizează reprezentanții ISU Cluj

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.


Comentarii Facebook