Accident pe strada Corneliu Coposu, produs de un tânăr de 19 ani


Un tânăr de 19 ani a produs joi, 22 Iunie, un accident pe strada Corneliu Coposu.

În jurul orei 17.15, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier la intersecția dintre străzile Corneliu Coposu și Banul Udrea, din municipiu.

Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 19 ani, care circula cu autoturismul dinspre strada Banul Udrea, ar fi  pătruns în intersecție fără să acorde prioritate unei autoutilitare, condusă de un tânăr, de 22 de ani, din comuna Sânpaul.

În urma evenimentului, tânărul de 19 ani a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital, fără a putea fi testat cu aparatul etilotest.

Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Traficul rutier a fost blocat în zonă pentru aproximativ 40 de minute.

ISU Cluj: “ Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada Corneliu Coposu din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit o autoutilitară și un autoturism avariate, iar în cel din urmă se afla un tânăr în vârstă de 19 ani, ce prezenta multiple traumatisme și era în stare de inconștiență.

Pompierii clujeni, alături de echipajul SAJ, au acționat pentru extragerea de urgență a tânărului, acordarea asistenței medicale de urgență și transportul acestuia la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Conform primelor evaluări tânărul se afla în stare gravă.

Nu au fost alte persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment”.

Comentarii Facebook