Accident pe Oașului! O cisternă a intrat în balustrada podului: ”Sigur a adormit la volan!” - VIDEO


O cisternă a ajuns în balustra podului de pe strada Oașului, după ce șoferul a avut unele probleme. Incidentul s-a produs joi seara, în jurul orei 21.00.

Oamenii au tras concluzia că șoferul fie a adormit la volan, fie i s-a făcut rău, dar replica a venit rapid.

E plină România de deștepți ca tine! Oare tu l-ai verificat cu stetoscopul, că nu înteleg ce vrei sa spui?! Nu a zis ca a stat e telefon sau altele, orice ar fi, e bine ca nu erau pietoni ca-i omora…..eu nu judec ca tine în primul rând!”, a comentat cineva.

Sora mea sta în zona (la mustață nu a întrat Tir -ul în curte...). A zis ca i s-a făcut rău la șofer și ca tirul era gol.. Se întâmplă!”, a mai precizat cineva.

UPDATE

Intervenție la un accident rutier petrecut pe str. Oașului din Cluj-Napoca

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute cu două autospeciale și un echipaj SMURD la un accident rutier petrecut pe strada Oașului, din municipiul Cluj-Napoca.

Echipajele operative au găsit la fața locului un autocamion avariat și șoferul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, ieșit din cabina ansamblului de vehicule. Bărbatului i-a fost acordat primul ajutor calificat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații medicale.

WhatsApp Image 2023-02-24 at 07.17.02 (1).jpegWhatsApp Image 2023-02-24 at 07.16.24 (1).jpegWhatsApp Image 2023-02-24 at 07.15.57 (1).jpeg

Comentarii Facebook